ieraksts 229

Gaļu pārstāju lietotu uzturā pēc Rūtas puksta Sviesta Cibā (žurnāls tagad ir dzēsts), kurā viņa apgalvoja ka veģetāriešiem āda smaržojot pēc zīdaiņu dupšiem. Izlēmu pārbaudīt šo mītu uz sevis, lai to apgāztu vai arī pierādītu, bet tas jau vairs nav svarīgi. Tā jau kādu trešo gadu neesmu atkarīgs no McDonald’a burgeriem un karbonādēm, īstenībā pat nezinu vairs kā tie garšo, jo pēc smaržas nespēju atsaukt atmiņā to.

Ideoloģija jau nāca pēc tam, sākumā bija svarīgs tikai mīts. Tomēr tagad sevī esmu savācis kaudzi ar man vajadzīgām, bet citiem uz nerviem krītošām atziņām un idejām.
Tātad, esmu veģetārietis, kurš uzturā lieto arī pienu un lauku olas (vistām gailis nav ticis pat tuvumā, līdz ar to cāļi neizšķiltos), ikdienu pavadu unix/linux darba vidēs, privāti laužu Debian, darbā HP apstrādātu unix. Esmu sociālists, viena no izpausmēm ir tēžu, domu un pārdomu publicēšana internetā iekš Revolūcija.eu.

Agrāk daudz fotografēju, diemžēl pašlaik tam neatliek laika, tamdēļ tikai dažkārt iemetu kādu bildi žurnālā. Īstenībā mani tracina digitālais aparāts, lai gan valdījumā nu jau apmēram 3,5 gadus ir Canon EOS 350D, viņu iepirku kad biju maziņš un dumjš. Pašam sirdij tuvāka ir Diana F+, tik reti sanāk aizstiept attīstīt filmiņas, kur nu vēl samest tās žurnālā. (īstenībā varētu to šovakar izdarīt)

Un ja tu jautāsi kurš ir labākais latviešu alus, viennozīmīgi atbildēšu nekonkrēti, ka gaišās Tērvetes vai tumšais Bauskas.

P.S. savējiem, kuriem acis nav bijušas pietiekami spodras un mirdzošas, mans twitter account ir šeit!