ieraksts 237

Lattelecom neta lietotājs esmu jau kādus ~6 gadus, vienmēr esmu samierinājies ar lēnumu, ir pat tā, ka privātmāju rajonā, kurā es mitinos, nevar pieslēgt ātro netu, jo centrāle netur, nācās pāriet uz mājas komplektu 1… Mierinājums bija stabilitāte, bet arī tā pašlaik ir izčākstējusi, regulāri raustās savienojums, tehniķi atbrauc parausta plecus, izsaka pieņēmumus par slikti sapiņķerētiem vadiem. Nē, nopietni, viņi uzkāpa stabā, saspieda ar stangām vadus ciešāk kopā. Kādu brīdi bija ciešami. Ir pagājušas divas nedēļas un savienojums atkal pazūd, fck. Negribas pat šiem zvanīt, jo atbrauks atkal Lattelecom vīriņš, kuram stresu sagādās mans Debian, pat tik lielā pakāpē, ka lai atvērtu pārlūku, tiek saspaidītas visas iespējamās ikonas, LOL.

Pēc šādiem piedzīvojumiem, ar dziļu skepsi uztveru solījumus ieviest to mega, giga ātro netu, kura priekšā visa AunSV nobālētu un paliktu pēcāk zaļa no skaudības. Iespējams Lattelecom savilks jaunus vadus un uzliks jaudīgāku centrāli Zoļikā vai Purvčikā, bet man kā iedzimtajam rīdziniekam no Pārdaugavas privātmājas vai Tev kā Mārupes, Lazdonas vai kāda cita brīnišķīga Latvijas nostūra iedzīvotājam, tas ir nesasniedzams sapnis, gluži tik pat neiespējams kā Putina ēzeļa ausis.

P.S. Tā tur vietne man uzdzen nelabumu, kad lasu viņu nereālās vīzijas un utopiskos spriedelējumus. Labāk būtu saveduši kārtībā jau esošo infrastruktūru, nevis un sapuvušiem pamatiem stutētu Kargina villu.