ieraksts 112

Latvijas problēma ir tajā, ka tā pārsvarā neko neražo, bet ja ražo, tad šis preces ārpus mūsu robežām nav vajadzīgas. Tomēr ekonomiku vajag atdzīvināt, kā arī izveidot jaunas darbavietas. Nacionālās bibliotēkas celtniecība ir sūds ne ekonomikas sildīšana! Mums vajag attīstīt militāro rūpniecību, mums vajag uzbūvēt atomelektrostaciju! Celtniecībā protams vajadzēs iegrūst dažus miljardus, bet tas ir štrunts, jo kad sāksim ražot, mēs to visu atpelnītu atpakaļ pāris gadu laikā.

Iedomājieties, ja piemēram patronu rūpnīca tiek uzbūvēta Liepājas apkārtnē, netālu ir metalurgs (metāls tagad ir lēts, Krievijā bankrotē metāla ieguves uzņēmumi, jo tiem nav kur likt savu produkciju.) un osta. Turpat ostā var sākt būvēt karakuģus.
Atomelektrostaciju vajag Latgales pusē, jo tur ir lielākie ezeri, tātad tik ļoti nepieciešamie ūdens resursi kodolreaktoram.
Rekā, lēts energoresurs būtu un militāras rūpniecības aizmetņi arī. Laimei pilnīgai vajag Zemgales pusē sākt ražot smago militāro tehniku, kur varētu darboties visi strādnieki, kuriem Rīgas aglomerācijā nebūtu darba. Šādi pāris gadu laikā mēs (Latvija) izlīstu no bedres un pie reizes piespiestu sevi cienīt kaimiņos. Papildus ieguvumi ir, ka tiks sakārtota un attīstīta infrastruktūra. YO!